English translation will follow soon ...

What to do in your holiday at Hedebo Strand Camping

Hedebo Strand

Hav og strand

Først og fremmest er der jo Kattegat, som Hedebo Strand Camping ligger på kanten af. Med den børnevenlige strand er området her ideelt for familier, men også for surfere og folk, der gerne vil lege med fx vandscooter. Faktisk er der lækker strand langs den knap 2 km lange asfalterede sti, hvor du kan gå eller cykle ind til havnen i Sæby.

Hedebo Vandland

Swimmingpools og surfhill

Vil du hygge dig i skyggen af palmerne på terrassen i vores badeland, mens børnene leger i vandet, er det også en mulighed. Her er både voksen- og børnebassiner og en 20 m høj surfhill, hvor man kan tilbringe mange sjove timer. Vandlandet er kun for campingpladsens overnattende gæster og er derfor gratis at benytte. 

Spil og sport

Leg og hygge

Spil tennis, bordtennis, minigolf og shuffleboard her på pladsen. Eller fodbold og beachvolley i strandkanten. Den store hoppepude på en af vores 3 legepladser sætter også gang i adrenalinet og giver en sund nattesøvn. Lån eller lej udstyr, hvis ikke du har dit eget med. Se prislisten eller spørg i receptionen. 

Hedebo fiskepladser

Fiskeri i hav eller bæk

Rigtig mange lystfiskere besøger os, for området er kendt for sine mange gode fiskepladser. Her kan du fx fange rødspætter og makrel. Er du mere til bækørred eller laks, ligger Sæby Å kun et par kilometer væk. Vi har egen båd- og renseplads samt fryser, som du kan låne. Vil du vide mere, kan du læse Fiske Sæsons anmeldelse.

Hedebo Minigolf

Minigolf og greenfee aftaler

Vores minigolfbane besøges flittigt af campister og folk fra omegnen. Men de 12 huller er også sjove og udfordrende for både voksne og børn. I Nordjylland ligger der desuden flere gode, "rigtige" golfbaner fx i Frederikshavn og Sæby (2 km fra Hedebo). Spørg om greenfee aftaler og priser i receptionen og se vores prisliste.

Events for voksne

Arrangementer 

Danmarks Veteran Motocykel klub mødes og viser deres fantastiske maskiner frem. Vores 2 årlige kræmmermarkeder - bla i pinsen - besøges af flere tusinde gæster. Deltag i pigeaftener med fx smykker og Tupperware. I kalenderen skriver vi om arrangementer her og fx Sæby, Skagen og Frederikshavn i sommerperioden.

Motion ved Hedebo Strand Camping

Aktiv ferie

Vil du dyrke motion med udgangspunkt her fra campingpladsen, er Nordjylland bla kendt sine surfspots og mange gode golfbaner. Vi har Danmarks bedste mountainbike ruter og gode muligheder for vandreture og orienteringsløb i skoven eller Understed Bakker. Spørg i receptionen eller se Visit Nordjyllands website. 

Klassiske maskiner

Motorcykel museum

Gennem en livsalder har Christensen Senior samlet på danske og udenlandske veteran motorcykler, der hvert år tiltrækker veteranklubber fra hele verden. Her kan du sagtens få et par timer til at gå, når Senior velvilligt fortæller om de smukke maskiner. Spørg i receptionen.

Events for børn

Sjov og leg for de små

Sang og musik med Bo og Nuller, lav din egen drage eller armbånd. Se brandbilerne, når Sæby Brandvæsen er på besøg. Computeraften med spil, snobrød, leg og fest. Bettina i receptionen hjælper gerne med at arrangere. Se kalenderen eller kom selv med idéer og forslag.

Café Hedebo

Fest og hygge på caféen

Hold din fødselsdags- eller konfirmationsfest her på Hedebo Strand Camping. Deltag i caféens Happy Hour og når Lone laver helt specielle arrangementer med musik og lækker mad. Slip for selv at lave aftensmad og bestil istedet noget fra den omfattende menu. Se menukort og få evt en snak med Lone om din næste fest.

Future activities

30
JUL
I området

Alternative oplevelser

Oplev alt fra astrologi til Aloe Vera, smykker og massage. Cloostårnet åbner for den alternative verden med aktiviteter for voksne og børn.

More